123456789

Osoite:

Yrittäjäntie 8

Puhelin:

044 7272 153

Sähköposti:

seinajoki@dap.fi

Duudsonit Activity Park

Duudsonit Activity Park tarjoaa liikuttavaa tekemistä ja jekkuilun iloa koko perheelle. Räjähtävää Duudsoni-energiaa täynnä olevasta puistosta löytyy aktiviteettejä joka makuun jättitrampoliineista parkour-rataan, kiipeilymaailmasta sirkukseen ja jalkapalloflipperistä kärryajo-simulaattoriin. Kaiken kaikkiaan puistosta löytyy 30 temppualuetta, joilla ilottelusta pääsee nauttimaan viikon ja vuoden jokaisena päivänä. Puistoon on saatavana kokopäivälippujen lisäksi myös iltalippuja sekä seuraavalle päivälle pois lähtiessä ostettavia edullisempia Next Day -lippuja. Koko päivän puuhailun jälkeen pikku-duudsoneille ja isommillekin maistuvat Ravintola Pirttihirmun antimet.

Lasten ja muiden temppumielisten lisäksi elämyspuistossa viihtyvät myös esimerkiksi työporukat sekä muut ryhmät. Puistossa onnistuu niin palaverien, tykypäivien kuin erilaisten asiakastilaisuuksienkin järjestäminen.

Stunttiryhmä Duudsonien perustama puisto avasi ovensa vuonna 2014 Seinäjoella. Konseptin toinen puisto avattiin kesällä 2016 Tornioon, ja vuoden 2017 syksyllä aktiviteettipuisto laajentaa Espoon Isoon Omenaan.

Sijainti kartalla:

Share This

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!