Ideaparkin ravintolat - Visit Seinäjoki

Ideaparkin ravintolat

Artessa by Elonen, K-Citymarket Ideapark
Elosen ravintola- ja kahvilakokonaisuus Artessa keittiö by Elonen sijaitsee K-Citymarket Ideaparkin sisällä, aivan kaupan sydämessä. Ravintolassa tarjotaan päivittäin aitoja suomalaisia makuja aamusta iltaan. Monipuolinen aamupala tarjolla maanantaista lauantaihin. Lounaalla ja -päivällisellä tarjolla päivittäin perinteistä suomalaista kotiruokaa. Ruokajuomaksi voi nauttia myös viinejä ja oluita. Ruoat voi nauttia ravintolassa tai napata mukaan helpottamaan kiireistä arkea.

Burger King
Seinäjoen Burger King -ravintola sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin pihamaalla.
BURGER KING® on vuonna 1954 perustettu, nyt maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. Ravintolat ovat tunnettuja korkealaatuisesta, maukkaasta ja edullisesta ruoasta. Raaka-aineet ovat tuoreita ja laadukkaita - tuoreuden varmistamiseksi käytetään vain paikallisia jakelijoita. Pihvit kaikkiin Burger Kingin klassikkohampurilaisiin, kuten WHOPPER®-hampurilaiseen, valmistetaan sataprosenttisesta naudanlihasta ja paistetaan aidossa liekkigrillissä.

Aitoleipä Seinäjoki
Aitoleipä Seinäjoki sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenalla. Ensimmäinen Aitoleipä kahvila aloitti toiminnan vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa. Nyt Pirkanmaalla on kuusi kahvilaa ja ravintolaa. Syksystä 2019 Aitoleivän tarjonnasta on nautittu myös Seinäjoella. Herkulliset leivokset ja leivonnaiset. Tuoreet täytetyt sämpylät. Päivittäin maittava kotilounas. Osta tuotteita myös kotiin viemisiksi.

Friends & Brgrs
Friends & Brgrs sijaistee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Friends & Brgrs on fast-casual segmentin hampurilaisketju. Tarjolla on aina tuoreet hampurilaiset ja ranskanperunat. Tällä hetkellä meillä on yhteensä 10 ravintolaa - Suomessa sekä Saksassa.

Rax Pizzabuffet
Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sijaitseva Rax Pizzabuffet on itsepalveluperiaatteella toimiva Buffet-ravintola. Rax Pizzabuffet -ravintolassa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Buffetpöydässä on tarjolla herkullisia pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Erilaisten ruokavalioiden ystävät ruokailevat helposti saman pöydän ääressä, koska kukin kokoaa oman annoksensa kymmenistä herkullisista vaihtoehdoista. Heitä nälälle hyvästit hyvällä ruoalla – aina omalla maulla!

Ristorante Momento
Ristorante Momento sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Ristorante Momentossa tarjotaan asiakkaalle maukas ja monipuolinen makumatka, jonka kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet ja huolella valitut pientuottajien tuotteet; kuten laadukkaat Chef Wotkinsin lihat, aidot italialaiset ja suomalaiset juustot, täyslihaleikkeet pizzoissa, luomulaatuiset neitsyt-oliiviöljyt, Mutti-tomaattikastikkeet ja monilajikkeiset salaattisekoitukset. Raaka-aineet valitaan aina laadun perusteella ja itse tekemisen aste pidetään mahdollisimman korkeana. Tähän kuuluu mm. itse tehdyt kastikkeet, pizzataikina sekä perinteisten valmistusmenetelmien vaaliminen. Ravintolakohtaisilla kausikampanjoilla ja viikkotarjouksilla tarjotaan asiakkaille monipuolisuutta ja moderneja tuulahduksia makumaailmasta. Sydämellisesti tervetuloa viihtymään!

Samburger
Samburger on perinteinen pohjalainen grilli. Samburgerin toimipisteet Seinäjoella sijaitsevat Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa sekä Seinäjoen pesäpallokentän parkkipaikalla. Ensimmäinen Samburger on perustettu Kauhavan torille 1984, jossa se toimii edelleen. Samburgerin tuotteet ovat kaikki kotimaista lähiruokaa.

Scandinavian Bistro
Scandinavian Bistro sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Scandinavian Bistrossa on kesäisin myös kesätearassi ja ympäri vuoden kabinetti aivan Ideaparkin pääsisäänkäynnin (B-ovi) yhteydessä. Scandinavian Bistron tarjontaan ja palveluihin kuuluvat mm. lounas, á la carte, cafe & bar -palvelut sekä brunssi. Bistro tyylinen uusi ruokaravintola edustaa raikasta skandinaavista keittiötä ja designia. Ravintolan lämminhenkinen tunnelma luodaan aidolla palvelulla ja hyvällä ammattitaidolla. Scandinavian Bistro on vahvasti eteläpohjalainen yritys ja suosii myös lähellä tuotettuja raaka-aineita.

Luckiefun's Sushibuffet Seinäjoki
Luckiefun's sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Luckiefun's tarjoaa laajan sushibuffetin, josta löytyy perusnigirien ja ‑makien lisäksi myös hieman erikoisempia herkkupaloja, monipuolista kasvissushivalikoimaa unohtamatta! Lisäksi buffetin valikoimaan kuuluu lämmintä ruokaa aasialaisesta keittiöstä.

Pancho Villa
Pancho Villa sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Tarjolla on tuttuun tapaan burgereita pieneen ja isoon nälkään, herkullisia parila-annoksia, raikkaat ja runsaan kokoiset salaatit sekä maistuvat meksikolaistyyppiset annokset. Lasten listalta pienemmille herkuttelijoille löytyvät tutut hampurilaiset, lihapullat, nugetit ja parila-annokset. Alkupalat, raikkaat juomat ja herkulliset jälkiruoat kruunaavat varmasti ruokailusi meillä! A'la carte listan lisäksi tarjolla on arkisin myös buffetlounas. Lounaalla on mahdollista tilata buffetissa olevan pääruoan lisäksi päivittäin vaihtuva päivän burger tai leike.

Mangal
Ravintola Mangal sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Mangal on erinomainen valinta silloin kun tahdotte syödä herkullista Nepalilaista ruokaa. Mangalissa tarjoillaan Nepalilaistyylistä ruokaa, johon sisältyy mausteita ja raaka-aineita joita yleensä käytetään Nepalilaisessa ruoanvalmistuksessa.

Wingo
Ravintola Wingo tarjoaa Seinäjoen Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa herkullista ruokaa koko perheelle. Valikoimassa on mm. meheviä burgereita, maistuvia ribsejä, täyttäviä salaatteja, pizzoja, pastaa ja viikonloppusin myös pihvimenu. Lasten listalla mm. lehtipihvi, hampurilaisateria sekä kanakori. Tervetuloa herkuttelemaan!

Hesburger
Hesburger sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Herburgerista saat herkullisen hampurilaisen iloisen asiakaspalvelun kera. Valikoimasta löydät hampurilaisten lisäksi myös mm. maukkaita salaatteja, suussa sulavia jälkiruokia sekä raikkaat smoothiemme.

Kotipizza
Kotipizza sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Kotipizzassa käytetään puhtaita, turvallisia ja vastuullisesti tuotettuja raaka-aineita, joiden alkuperä kerrotaan selkeästi. Lähes 70% ketjun käyttämistä raaka-aineista on kotimaista. Esimerkiksi lihatuotteemme ovat kotimaista tuotantoa ja pizzajuustomme valmistaminen työllistää vuosittain n.70 suomalaista maatilaa.

Subway
Subway sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Subway®-ravintolat tarjoaa vastaiskun hampurilais-pikaruokapaikoille. Maailman tunnetuinta täytettyä leipää kutsutaan nimellä Subi® ja sen suosio perustuu raikkaisiin raaka-aineisiin, vastapaistettuun leipään sekä asiakkaan mielensä mukaan valitsemiin täytteisiin. Nykyisin valikoimiimme kuuluvat myös wrapit. Voit valita minkä tahansa Subin® wrapina.

NETTISIVUT
  • Osoite:

  • Suupohjantie 57

  • Sijainti kartalla:

  • Ideaparkin ravintolat

Lisää samanlaisia kohteita

Syö ja juo