Ideaparkin Kahvilat - Visit Seinäjoki

Ideaparkin Kahvilat

Kahvila-konditoria Hanna ja Kerttu
Hanna ja Kerttu sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Jo sata vuotta sitten Ojalan suvun leipuriliike avasi ovensa Kauhajoella. Sen perustanut Nikolai Ojala oli leipuri, joka loi maahamme monia perinteisiä herkkuja ja klassikoita. Isoisä Nikolain resepteistä moni on käytössä tänäkin päivänä. Hanna & Kerttu -kahvila-konditoria on ollut osa seinäjokista kahvilakulttuuria pian kolmenkymmenen vuoden ajan. Kakut, leivokset, suolaiset palat ja leivokset tuovat hyvän tunnelman myös tärkeään arkeen. Tilauksesta räätälöidään makuelämykset tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

Arnolds
Arnolds sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Arnoldsin tuotteet valmistetaan heidän omilla testatuilla resepteillä ja parhaista raaka-aineista. Päivittäin. Siksi Arnoldista saa aina taatusti tuoreita herkkuja. Donitsipaikkana aloittaneen Arnoldsin tuoterepertuaari on aikojen muuttuessa laajentunut paljon. Makean rinnalle on kaivattu jotain suolaista ja raikasta. Bagelit, Smoothiet ja monet muut amerikkalaiset herkut ovat saapuneet vuosien varrella täydentämään valikoimaa kera loistavien erikoiskahvien.

Espresso House
Espresso House sijaitsee Ideaparkin keskusareenan ravintolamaailmassa. Espresso Housen historia sai alkunsa vuonna 1996, kun Charles ja Elisabet Asker avasivat ensimmäisen kahvilansa Lundissa, Kyrkogatanilla. Alussa kyse oli vain pienestä kahvilasta, joka sai inspiraationsa italialaisesta kahvikulttuurista ja amerikkalaisesta kahviperinteestä. Sittemmin kahvilasta on kasvanut Pohjoismaiden suurin kahvilaketju, jolla on yli 400 kahvilaa neljässä maassa: Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa

Robert`s Coffee
Roberts Coffee sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Roberts Coffee on viihtyisä kohtaamispaikka, jossa on lupa herkutella ja nauttia vastapaahdetusta gourmet-kahvista ja iloisesta ilmapiiristä. Roberts Coffeen tuotteisiin kuuluu herkulliset gourmet-kahvit, premium-teet sekä gelato eli käsintehty gourmet-jäätelö. Roberts Coffeelta löytyy myös laaja valikoima muita juomia espressoista latteihin ja cappuccinoista macchiatoihin.

Aitoleipä Seinäjoki
Aitoleipä Seinäjoki sijaitsee Seinäjoen Ideaparkin keskusareenalla. Ensimmäinen Aitoleipä kahvila aloitti toiminnan vuonna 2006 Lempäälän Ideaparkissa. Nyt Pirkanmaalla on kuusi kahvilaa ja ravintolaa. Syksystä 2019 Aitoleivän tarjonnasta on nautittu myös Seinäjoella. Herkulliset leivokset ja leivonnaiset. Tuoreet täytetyt sämpylät. Päivittäin maittava kotilounas. Osta tuotteita myös kotiin viemisiksi.

Jungle Juice Bar
Jungle Juice Bar sijaitsee Seinäjoen Ideaparkissa. Mehubaarin mehut ja smoothiet valmistuvat paikan päällä tuorepuristettujen hedelmien ja vihannesten mehuista ilman lisättyä sokeria, lisäaineita ja pastörointia. Jungle Juice tuo palan viidakon raikkautta kaikkien huulille.

Spice Ice jäätelöbaari
Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja rakenna juuri oman makusi mukainen jäätelöunelma! Tervetuloa Spice Ice jäätelöbaariin Seinäjoen Torikeskukseen ja Ideaparkiin.

NETTISIVUT
  • Osoite:

  • Suupohjantie 57

  • Sijainti kartalla:

  • Ideaparkin Kahvilat

Lisää samanlaisia kohteita

Syö ja juo