Törnävän Kesäteatteri esittää: Something Rotten - Jotain mätää - Visit Seinäjoki

Törnävän Kesäteatteri esittää: Something Rotten – Jotain mätää

Spamalot-hengessä jatketaan! Uusi ja hulvaton broadway-musikaali Törnävän kesäteatteriin

Puntti Valtonen, Christoffer Strandberg, Antti L. J. Pääkkönen, Irina Vartia, Jani Karvinen ja Reeta Vestman riemastuttavat ensi kesänä Something Rotten -musikaalikomediassa Seinäjoella.

Heinäkuussa 2021 Törnävän kesäteatterissa nähdään Suomen kantaesityksenä hulvaton ja mahtipontinen musikaalikomedia Something Rotten – jotain mätää!

Jos nimesi on Shakespeare, olet kuumista kuumin! Mutta jos ei, et tosiaankaan ole suurin! Shakespearen, tuon renessanssiajan suurimman rokkistaran loisto haalistaa muut kirjailijaplantut. Perän veljekset (The Bottom Brothers) tahtoisivat yhtälailla nimiinsä hittinäytelmän ja sitä he yrittävät 1590-luvun Lontoossa epätoivoisina kirjoittaa. Paikallinen ennustaja Nostradamus (siis ei Se Nostradamus vaan hänen veljenpoikansa Thomas) tähyää teatteritaiteen tulevaisuuteen ja näkee sekä katot näyttämöiden yllä että plyysipenkit katsomoissa. Mutta luvassa näyttäisi olevan muutakin uskomatonta ja mahtavaa: yhtäaikaista laulua, tanssia ja näyttelemistä – musikaali!

Perät ampaisevat ennustuksen turvin etumatkalle ja kirjoittavat maailman ensimmäisen musikaalin! Vai miten se menikään, perustuuhan Shakespearen Hamlet Perän poikien Omlet-munakasmusikaaliin?

Törnävän kesäteatteri koki Monty Pythonin Spamalot -musikaalin myötä renessanssin vuonna 2019. Samaisella mahtipontisen viihdyttävällä musikaalikomedia-linjalla jatkaa broadway-musikaali Something Rotten – jotain mätää. Molemmat Suomen kantaesitykset on suomentanut Mikko Koivusalo.

Musikaali saa ensi-iltansa 10.7 ja esitykset jatkuvat aina 21.8. saakka.

NETTISIVUT VARAA

Lisää samanlaisia kohteita

Scroll Up