Törnävän kesäteatteri - Visit Seinäjoki

Törnävän kesäteatteri

Kesäteatteri virtaavan Seinäjoen äärellä

Törnävänsaari on seinäjokisten urbaani kesänviettopaikka. Kauniissa luonnonmaisemissa on myös toimii myös Törnävän kesäteatteri. Kesäteatterin katsomoon mahtuu yli 700 katsojaa. Teatteriin saatiin myös upouusi näyttämö kesällä 2016. Ennen esityksiä ja väliajalla kesäteatterivieraat voivat ruokailla viihtyisässä paviljongissa, jossa toimivalla ravintolalla on myös A-oikeudet.

Kesäteatteriin saapuvien kannattaa varata aikaa myös Törnävänsaaren kiertelemiseen. Alueella sijaitsevat Etelä-Pohjanmaan maakuntamuseo, Törnävän kartano sekä Törnävän kirkko. Saaresta löytyy muun muassa pieni uimaranta sekä rakkaudensilta!

Hulvaton broadway-musikaalikomedia

Kesällä 2022 Törnävän kesäteatteri tuo näyttämölle jälleen huikean Broadway-musikaalin, kun ohjelmistossa on charmikas musikaalikomedia Murhan ja rakkauden käsikirja herrasmiehille. Kesän esitykset 9.7.–20.8.2022.

Vieraiden tarjoamaa Stand-upia ja musiikkia

Lavalla nähdään kesän mittaan myös vierailevia tähtiä, kuten Ismo Leikola (18.7.), Diandra (17.8.) ja stand-up koomikot Niko Kivelä, Ali Jahangiri ja Ilari Johansson Komediafestivaalin merkeissä 18.8.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Näe ja koe