HUVIPARK – AVOINNA KOKO KESÄN AJAN IDEAPARKISSA - Visit Seinäjoki

HUVIPARK – AVOINNA KOKO KESÄN AJAN IDEAPARKISSA

Ideaparkin piha-alueella on kesän aikana koettavana  upea kokonaisuus – Huvipark.  Huvipark pitää sisällään ulkoilmaravintolan ja kaupungin  suurimman kesäterassin. Vesipedoille on tarjolla uima-allas sekä kaksi poreallasta, heti valmis sauna ja auringonpalvojille paikkoja altaan reunalla. Terassin viereen sijoittuu karting-rata, täysikokoinen minigolf, beach volley-kenttä, suurikokoinen lasten pomppulinna, lasten maastomönkijöiden taitoajorata, kaksi täysikokoista padel-kenttää sekä jääkiekkokaukalo synteettisellä jäällä, jossa pääsee luistelemaan oikeilla luistimilla läpi kesän.

Koska matkailijoita palveleva alue on kooltaan yli 21 hehtaaria, ei aluetta tarvitse kulkea jalan vaan laajalla alueella liikennöi kaupunkijuna. Vaihtoehtoisesti voit vuokrata Huviparkilta sähköpotkulaudan ja nauttia sen tarjoamasta vauhdista. Vaativampaankin makuun löytyy vaihtoehtoja, sillä Ideapark Seinäjoki lennättää asiakkaitaan helikopterilla koko kesän.

Kesän suurimmalla terassilla tullaan lisäksi näkemään eturivin artisteja läpi kesän eikä perheen pienimpiäkään ole unohdettu.

Artistitarjonnasta voi nauttia terassilta, mutta tarjoamme vaihtoehtoisesti VIP-alueen paraatipaikalta suoraan porealtaasta, saunanlauteilta tai helikopterin hytistä käsin.

BestPark Ideapark Seinäjoki tarjoaa yöpymistilaa niin asuntoautoille kuin -vaunuillekin – 50 paikan verran! Alueella myös 13 kahden hengen upouutta mökkiä

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita

Scroll Up