Kulttuurikahvila Viia - Visit Seinäjoki
Kulttuurikahvila Viia Seinäjoki

Kulttuurikahvila Viia

Kulttuurikahvila Viia sijaitsee Seinäjoella kauniilla Upan alueella vain kävelymatkan päässä keskustasta, kirjastosta ja Lakeuden rististä. Kahvila on lämmin ja tunnelmallinen paikka, jonne jokainen on tervetullut. Meillä voit olla kuin kotonasi, ottaa kengät pois, loikolla nojatuolilla ja hakea santsikupin sukkasillasi. Valikoimastamme löydät makeita ja suolaisia herkkuja sekä lämpöisiä juomia ja kylmiä virvokkeita moneen makuun. Unohtamatta kulttuurinnälkäisiä, joille tarjoilemme mielenkiintoisia kulttuuritapahtumia.

“Pienet on juuret, suuret on haaveet, niistä löytyy meidän arjen aarteet”

Unelman siemen lähti itämään ja keväällä 2022 sen pienistä juurista kasvoi jotain ihan uutta, jossa yhdistyivät kaikki suuret haaveet. Syntyi Kulttuurikahvila, joka nimettiin Viiaksi – innoittajansa mukaan. Viiasta haluttiin luoda unelmiemme paikan: yhteisen olohuoneen, jonne jokainen on tervetullut juuri semmoisena, kuin sattuu olemaan. 

Ja eihän Viian kasvutarina suinkaan pääty tähän. Ihmiset, kohtaamiset, tapahtumat ja yhteiset hetket, eli ne arjen aarteet, ovat niitä asioita, jotka tuovat joka päivä jotain uutta tarinaamme.

NETTISIVUT

Lisää samanlaisia kohteita