Tutustu Seinäjokeen muutamassa tunnissa - Visit Seinäjoki

Tutustu Seinäjokeen muutamassa tunnissa

Kuinka paljon vieraanne tai yritysasiakkaanne tietävät Seinäjoesta? Kaipaavatko he ehkä lyhyttä ja viihdyttävää vaihtoehtoa Seinäjoella vierailun tai kokoustamisen lomaan? Tarjoamme teille vaivattoman vaihtoehdon tutustua Seinäjokeen vain muutamassa tunnissa tasokkaan 3-ruokalajin illallisen kera. Ohjelman kesto 1h-3h + illallinen.

Valitse haluamasi ohjelmat 1, 2 tai 3 sekä ryhmällle sopiva illallispaikka niin me hoidamme loput!

1) Design & arkkitehtuuri

Aalto-keskuksen ja Apila-kirjaston opastettu kierros.

Tämä opastettu kierros on räätälöity juuri teidän ryhmäänne varten (esim. yritysvieraat, kv-asiakkaat. luokkakokousryhmät jne.). Tunnin aikana vieraanne tutustuvat Seinäjoen arkkitehtuuriin sekä saavat hyvän tietoiskun kaupunkimme elinvoimaasta ja kasvusta. Opastus on saatavilla eri kielillä: FIN, ENG, JAP, RUS, SWE ja UKR. Kesto 45 – 60 min.

2) Design & käsityö

Vierailu Amforan tai Rustoopuorin liikkeessä. Tutustuminen suomalaisen muotoiluun ja paikalliseen käsityökulttuuriin. Mahdollisuus tuliaisostoksiin.

Amfora Shop on Päivi Rintaniemen käyttö- ja sisustuskeramiikkaa myyvä putiikki. Kansainvälisesti tunnetun muotoilijan suomalaiseen muotoiluun ja visuaaliseen taiteeseen tutustuminen.

Rustoopuori-liikkeessä päästään näkemään paikallista käsityökulttuuria ja -elinkeinoa. Myynnissä on monipuolisesti pohjalaisia käsitöitä ja lahjatavaroita

3) Olutmaistelu

Mallaskosken panimon panimokierros. Tutustuminen pohjalaisen oluen valmistamisen saloihin (sis. 5 tuotteen maistelun).

Mallaskosken synkän puhuvat oluet valmistetaan samaista perinnehiivaa käyttäen, samaisen hyisen kosken varrella, samaisella periksi antamattomalla elämän asenteella, käsityönä ja ilman säilöntäaineita.

Food province

Makumatka eteläpohjalaisen ruokakulttuuriin. Tasokas kolmen ruokalajin illallinen Uppalan kartanossa, hotelli-ravintola Almassa tai Juurella ravintolassa. Valitse näistä
Uppalan kartano
Hotelli-Ravintola Alma
Ravintola Juurella

Hinta:

89 € / hlö sis. 1 ohjelma + illallinen
99 € / hlö sis. 2 ohjelmaa + illallinen
109 € / hlö sis. 3 ohjelmaa + illallinen

Kesto: 1 – 3 tuntia + illallinen

Toteutuspaikka: pääsääntöisesti Seinäjoen keskustassa. Yksi kohde sijaitsee Pohjan kaupunginosassa. Ohjelma toteutuu joko kävelleen tai asiakkaan omalla kulkuneuvolla.

Hinta on laskettu 5 – 7 henkilön ryhmälle. Kuljetukset lisämaksusta. Ohjelmat ovat räätälöitävissä toiveittenne mukaan. Myös muiden ravintoloiden tarjontaa voidaan käyttää. Tilaukseen lisätään palvelumaksumme 30 € /ryhmä

Pyydä tarjous ryhmällesi Visit Lakeus Oy, 06 420 9090, tai sähköposti info@visitlakeus.fi

Lisää samanlaisia kohteita