123456789

Osoite:

Törnävänsaarentie 1, 60200 Seinäjoki

Puhelin:

010 4162600

Sähköposti:

Törnävän kesäteatteri esittää: Spamalot

Törnävän kesäteatteri esittää

Spamalot

Kesän hauskin ja loisteliain musikaalikomedia nähdään Törnävän kesäteatterissa, Seinäjoella. 

Kuningas Arthur ja (muihin tehtäviin täysin sopimattomat) pyöreän pöydän ritarit kopsuttelevat kesällä keskiajan Englannista meidän päiviimme saakka. Pähkähullu broadway-musikaali sekoittaa mytologisen tarinan ja glamööriä tihkuvat musikaalikliseet odottamattomiin käänteisiin ja hullunkurisiin hahmoihin.

Jumalalta saatu tehtävä etsiä Graalin malja johdattaa ritarit seikkailuun, jossa sanavarastoltaan sangen rajoittuneet Ni-ritarit uhkaavat ritareiden henkeä, rääväsuinen fransmanni pelottelee ilmavaiva-aseellaan ja viattomasta luontokappaleesta paljastuu verenhimoinen peto. Vastustajat ovat kaikin puolin sisukasta sorttia: vaikka kädet ja jalat olisi sivallettu miekalla irti, kieli on kyllä terässä! Päät onkin pidettävä joko pystyssä tai kohdattava hirvittävän kummallinen kuolema.

Sananikkari Mikko Koivusalon suomentaman musikaalin ensi-ilta on 6. heinäkuuta. Rooleissa Törnävän kesäteatterin lavalla nähdään Aku Hirviniemi, Olli Rahkonen, Anna Victoria Eriksson, Juha Hostikka,  Henrik Hammarberg, Pihla Pohjolainen, Lauri Ketonen, Jyrki Numminen, Annina Rubinstein, Eeva Markkinen ja Ville Ortenvuori. Musikaalin ohjaa Mika Eirtovaara.

Esitykset alkaen 6.7. ja päättyen 24.8.2019

Törnävän kesäteatteri on Seinäjoen keskustan tuntumassa (ei monenkaan kilometrin päässä osoitteessa Törnävänsaarentie 1). Liki 700-paikkainen katsomo on katettu ja teatterivieraita palvelee kesäravintola.

Sijainti kartalla:

Törnävän kesäteatteri esittää: Spamalot

Kysy – ja Visit Seinäjoki vastaa!