123456789

Osoite:

Vesitorninkatu 1, 60100 Seinäjoki

Puhelin:

050 4131 280

Sähköposti:

sanna@mallaskoskenpanimoravintola.fi

Improaalto Mallaskosken kesäteatterissa

Improaalto Mallaskosken kesäteatterissa

Improaallon hurtilla huumorilla kuorrutetut kokoillan improvisaatioesitykset ovat yllätyksiä täynnä, kun vauhdikas näyttelijätrio laittaa itsensä likoon mitä kummallisimmissa tilanteissa. Luvassa on aina yllättävä ja ainutlaatuinen huumorishow musiikilla höystettynä, kun energiaa pursuava poppoo astuu lavalle mittelemään, kenen pokka pitää. Jokainen esitys on ensi-ilta, sillä sketsit luodaan aina paikan päällä yleisön toiveiden mukaisesti. Mallaskosken teatteriterassin improvisaatioesitykset toteutetaan joka kesäkuukausi eri teemalla. Kesäkuussa Improaalto on tikissä, heinäkuussa tinderissä ja elokuussa tulevaisuudessa.

Ennen tai jälkeen teatteriesityksen voit ruokailla Mallaskosken Panimoravintolassa. Halutessaisi voit myös tehdä pöytävarauksen ja se onnistuu sähköpostilla sanna@panimoravinto.la tai 050 4131 280. Ruokalistan voit kurkata tästä https://www.mallaskoskenpanimoravintola.fi/ruoka/

Esityksen kesto väliajan kanssa on noin 1h 45min. Teatteriterassilla voit valita vapaasti oman paikkasi. Turvaetäisyydet on huomioitu. Teatteriterassilla on myös oma baarikioski, josta voit esityksen aikana ostaa janojuomaa. Sateen sattuessa katsomo on katettu.

ESITYKSET HEINÄKUUSSA JOKA TORSTAI JA PERJANTAI ALKAEN KLO 18!
Pe 3.7, To 9.7, Pe 10.7, 16.7, Pe 17.7, To 23.7, Pe 24.7, VIIMEINEN ESITYS Pe 31.7.

LIPUT: https://www.tiketti.fi/tapahtuma/60756

http://www.mallaskoskenpanimoravintola.fi/kesateatteri/

Sijainti kartalla:

Improaalto Mallaskosken kesäteatterissa